R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTÃRÂREA NR. 28
din 25 martie 2004
privind modificarea si completarea componentei Comisiei Judetene
de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti Mures


Consiliul Judetean Mures,
Vazând expunerea de motive a Serviciului Resurse Umane si Consilieri Presedinte, nr. 2156 din 12 martie 2004, privind modificarea si completarea componentei Comisiei Judetene de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti Mures,
In baza prevederilor art. 13 din Ordonanta Guvernului nr. 14/2003, privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap,
In conformitate cu prevederile art. 109 din Legea nr. 215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art. 1. Se reorganizeaza Comisia Judeteana de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti Mures, conform anexei, care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art. 2. Pâna la ocuparea prin concurs a functiei publice vacante de presedinte al comisiei, atributiile aferente acestei functii vor fi delegate doamnei Stekbauer Andreea.
Art.3. Pentru activitatea desfasurata, membri comisiei beneficiaza de o indemnizatie de sedinta in cuantum lunar brut egal cu un salariu mediu net pe economie, comunicat de Institutul National de Statistica, corespunzator lunii ianuarie 2004 si se acorda proportional cu numarul de sedinte la care au participat.
Art.4. Se abroga hotarârea Consiliului Judetean Mures nr.42/2003, privind numirea presedintelui si a membrilor Comisiei Judetene de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti Mures.
Art.5. Ducerea la indeplinire a prezentei hotarâri, se incredinteaza conducerii Directiei Judetene de Asistenta Sociala Mures.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan